1,2 kg fisk ( kokt og renset)
Hvit saus:
4 ss (ca 80 g)smør
6 ss ( ca 60 g)hv.mel
ca 1/2 l melk
Salt og pepper
3 eggeblommer
Lag hvit saus og smak til med salt og pepper.
tilsett eggblommer når sausen er litt avkjølt.
Tilsett deretter fisken og rør lett inn
3 eggehviter som er stivpisket.
Ha alt i en ildfast form og strø over griljermel.
Stekes i ca 45 min ved 200 grader.
Serveres som den der, evt med raspet gulrot og poteter.
Hvit saus:
4 ss (ca 80 g)smør
6 ss ( ca 60 g)hv.mel
ca 1/2 l melk
Salt og pepper
3 eggeblommer
Lag hvit saus og smak til med salt og pepper.
tilsett eggblommer når sausen er litt avkjølt.
Tilsett deretter fisken og rør lett inn
3 eggehviter som er stivpisket.
Ha alt i en ildfast form og strø over griljermel.
Stekes i ca 45 min ved 200 grader.
Serveres som den der, evt med raspet gulrot og poteter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar