50 g gjær (evt tørrgjær)
3 ss sukker
2 ts salt
Smelt smøret og ha i vannet (Varmes til ca 37 grader).
Lag en vanlig gjærdeig og heves til dobbel størrelse.
Etter heving lages det kringler ( ca 24 stk) , og disse skal
etterheves i kokende vann. Ha en stor kjele med vann og
ha kringlene i det fosskokende vannet til de flyter opp. Tas opp
med en hulløse el.
Legges på stekebrett og stekes ved 250 grader i 12 min
Lag en vanlig gjærdeig og heves til dobbel størrelse.
Etter heving lages det kringler ( ca 24 stk) , og disse skal
etterheves i kokende vann. Ha en stor kjele med vann og
ha kringlene i det fosskokende vannet til de flyter opp. Tas opp
med en hulløse el.
Legges på stekebrett og stekes ved 250 grader i 12 min
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar