RISKREM MED RØD SAUS
Rester av god risengrynsgrøt
( den langkokte er best)
blandes med pisket kremfløte tilsatt litt sukker og vaniljesukker.
Serveres med rød saus.
Om mat til hverdag og litt til fest. Mange av oppskriftene er fått fra familie og venner, og noen er tatt ut fra oppskriftsbøker, matblad o.l. Jeg har foretatt litt endringer i noen av oppskriftene i forhold til originalen, men alle er prøvd og testet ut i "heimen". Til god mat hører det også med en god vin, og jeg legger kommentarer om viner jeg prøver, og også hva "ekspertene" mener. Har også tatt med noen ord om mat og glede og spesielle dager gjennom året....
Etiketter
BAKING
(20)
BRØD
(3)
BÆR
(2)
DAGER
(10)
DESSERTER
(6)
DIKT
(2)
DIVERSE
(1)
DRIKKE
(1)
FISKERETTER
(5)
FROKOSTBLANDING
(1)
GJÆRBAKST
(8)
GODTERI
(1)
Grillmat
(1)
GRYTERETTER
(3)
GRØNSAKER
(1)
HAVRE
(3)
HOVEDRETTER
(17)
JUL
(7)
JULEKAKER
(10)
KAKER
(11)
KJØTT
(1)
KOSEMAT
(4)
KVELDSMAT
(1)
KYLLING
(2)
LANGPANNEKAKER
(3)
MAT I HELGA
(6)
MIDDAG PÅ 1-2-3-
(1)
MORS KOKEBOK
(11)
ORD OM MAT OG GLEDE
(9)
OVNSRETTER
(5)
POTETER
(3)
RESTEMAT
(2)
RUG
(1)
Salat
(3)
SJOKOLADEKAKER
(4)
SKALLDYR
(1)
SKUFFEKAKE
(1)
SMÅRETTER
(5)
SNOP
(1)
SUPPER
(2)
SVINEKJØTT
(1)
SØNDAGSMIDDAG
(1)
TILBEHØR
(6)
VAFLER
(3)
VIN
(12)
onsdag 12. januar 2011
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar