5-6 POTETER
2-3 GULRØTTER
1/2 PURRELØK
1/2 KÅLROT
PØLSER/KJØTTBOLLER
2 liter vann
4 buljongterninger
Salt/pepper/aromatkrydder
Alle grønsaker skjæres i biter og
kokes i vannet tilsatt buljongterninger
til alt er mørt. Til slutt tilsettes pølser i biter
evt kjøttboller.Tilsett krydder etter ønske.
Det er også kjempegodt med
EGGEBALLER i suppen.
Serveres med flatbrød eller brød.
2-3 GULRØTTER
1/2 PURRELØK
1/2 KÅLROT
PØLSER/KJØTTBOLLER
2 liter vann
4 buljongterninger
Salt/pepper/aromatkrydder
Alle grønsaker skjæres i biter og
kokes i vannet tilsatt buljongterninger
til alt er mørt. Til slutt tilsettes pølser i biter
evt kjøttboller.Tilsett krydder etter ønske.
Det er også kjempegodt med
EGGEBALLER i suppen.
Serveres med flatbrød eller brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar