1 SUKKERBRØD
Fyll
3 dl kremfløte
1/3 pakke Piano Vaniljekrem
1 dl jordbærsylte
Lokk:
500 g marsipan
Pynt:
ca 10 jordbær
ca 20 blå druer ( evt blåbær)
Del kakebunn i 3 deler og legg den delen som skal være bunn på et kakefat.
Dynk bunnet med litt melk.
Pisk kremfløte og sett av 1/3 av kremen i kjøleskapet. Bland 1/3 med jordbærsylte og
smør dette på den nederste bunnen. Legg på neste bunn og dynk med litt melk.
Bland resten av kremen med vaniljkrem og smør dette på den neste bunnen.
Legg på på den øverste bunnen. Smør kremen fra kjøleskapet utover kaken ( spar litt krem
til pynt).
Bak ut marsipanen slik at den dekker kaken (evt kjøp ferdig kjevlet).
For å lage en åpen marsipankake lages en sirkel av matpapir (ca 10 cm i diameter) som legges midt på kaken før marsipanlokket legges på. Skjær marsipanen i 8-10 "kakestykker" til der hvor matpapiret/sirkelen slutter.
Rull marspinanen utover slik at matpapiret kommet fram, og fjern papiret.
I midten fylles det med litt krem. jordbær og druer/blåbær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar