torsdag 21. juli 2011

VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE ( rødvin - Italia)


Domìni Veneti Valpolicella Classico Superiore 2008
Produsent: C.S.V. Negrar
Område: Veneto
Land: Italia
Farge og duft: Klar rød farge. Ung frisk duft av røde bær/kirsebær.
Smak: Godt saftig anslag med friske fine syrer samt lett bitterhet i finishen. (1997)
Vurdering: Godt kjøp. Drikk nå. (1997) (07.01.99)
Bruksområde: Passer til svin og kylling.
Laget av: 70% corvina, 25% rondinella, 5% molinara
Alkoholinnhold: 12,5% vol.
Lagret hos produsent: 4 md fatlagring, 3 md flaskemodning før salg.
Importør: Vectura
Distributør: Vectura
Tidligere smakte årganger: 1997

Denne vinen er benyttet i:
Blings med kyllingsalat (Matoppskrift)
Ciabattapizza (Matoppskrift)
Fargerik kyllingwok (Matoppskrift)
Gratinert aubergine med couscous (Matoppskrift)
Grillet kalkunfilet (Matoppskrift)
Helstekt kylling med urtesaus (Matoppskrift)
Honningmarinert skinkebiff (Matoppskrift)
Israelsk kylling med sennep og honning (Matoppskrift)
Kalkunbiff med urtekrem (Matoppskrift)
Kylling med cognac-grønnsaker (Matoppskrift)
Kylling- eller svinefilet med Rosmarin- og soppsaus (Matoppskrift)
Kyllingfilet med hjemmelaget potetmos (Matoppskrift)
Kyllingfilet med urter (Matoppskrift)
Kyllinggryte med tørket frukt (Matoppskrift)
Kyllinglasagne (Matoppskrift)
Kyllinglår fylt med hvitløkskrem (Matoppskrift)
Kyllingrulade-symfoni (Matoppskrift)
Lun Kyllingsalat (Matoppskrift)
Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella (Matoppskrift)
Pastasalat med skinke (Matoppskrift)
Saltimbocca di pollo - (Saltimbocca betyr "salto i munnen")(Matoppskrift)
Skinkeschnitzel med Annabønner (Matoppskrift)
Skinkestek med cidersaus (Matoppskrift)
Speke elg (Matoppskrift)
Svinekjøtt i pitabrød (Matoppskrift)
Tomatgryte med skinkebiff (Matoppskrift)
Varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt (Matoppskrift)
Varenummer: 34607
Basisutvalg, kategori 3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar