Domìni Veneti Valpolicella Classico Superiore 2008 | |
Produsent: C.S.V. Negrar Område: Veneto Land: Italia Farge og duft: Klar rød farge. Ung frisk duft av røde bær/kirsebær. Smak: Godt saftig anslag med friske fine syrer samt lett bitterhet i finishen. (1997) Vurdering: Godt kjøp. Drikk nå. (1997) (07.01.99) Bruksområde: Passer til svin og kylling. Laget av: 70% corvina, 25% rondinella, 5% molinara Alkoholinnhold: 12,5% vol. Lagret hos produsent: 4 md fatlagring, 3 md flaskemodning før salg. Importør: Vectura Distributør: Vectura Tidligere smakte årganger: 1997 Denne vinen er benyttet i: Blings med kyllingsalat (Matoppskrift) Ciabattapizza (Matoppskrift) Fargerik kyllingwok (Matoppskrift) Gratinert aubergine med couscous (Matoppskrift) Grillet kalkunfilet (Matoppskrift) Helstekt kylling med urtesaus (Matoppskrift) Honningmarinert skinkebiff (Matoppskrift) Israelsk kylling med sennep og honning (Matoppskrift) Kalkunbiff med urtekrem (Matoppskrift) Kylling med cognac-grønnsaker (Matoppskrift) Kylling- eller svinefilet med Rosmarin- og soppsaus (Matoppskrift) Kyllingfilet med hjemmelaget potetmos (Matoppskrift) Kyllingfilet med urter (Matoppskrift) Kyllinggryte med tørket frukt (Matoppskrift) Kyllinglasagne (Matoppskrift) Kyllinglår fylt med hvitløkskrem (Matoppskrift) Kyllingrulade-symfoni (Matoppskrift) Lun Kyllingsalat (Matoppskrift) Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella (Matoppskrift) Pastasalat med skinke (Matoppskrift) Saltimbocca di pollo - (Saltimbocca betyr "salto i munnen")(Matoppskrift) Skinkeschnitzel med Annabønner (Matoppskrift) Skinkestek med cidersaus (Matoppskrift) Speke elg (Matoppskrift) Svinekjøtt i pitabrød (Matoppskrift) Tomatgryte med skinkebiff (Matoppskrift) Varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt (Matoppskrift) | Varenummer: 34607 Basisutvalg, kategori 3 |
Om mat til hverdag og litt til fest. Mange av oppskriftene er fått fra familie og venner, og noen er tatt ut fra oppskriftsbøker, matblad o.l. Jeg har foretatt litt endringer i noen av oppskriftene i forhold til originalen, men alle er prøvd og testet ut i "heimen". Til god mat hører det også med en god vin, og jeg legger kommentarer om viner jeg prøver, og også hva "ekspertene" mener. Har også tatt med noen ord om mat og glede og spesielle dager gjennom året....
Etiketter
BAKING
(20)
BRØD
(3)
BÆR
(2)
DAGER
(10)
DESSERTER
(6)
DIKT
(2)
DIVERSE
(1)
DRIKKE
(1)
FISKERETTER
(5)
FROKOSTBLANDING
(1)
GJÆRBAKST
(8)
GODTERI
(1)
Grillmat
(1)
GRYTERETTER
(3)
GRØNSAKER
(1)
HAVRE
(3)
HOVEDRETTER
(17)
JUL
(7)
JULEKAKER
(10)
KAKER
(11)
KJØTT
(1)
KOSEMAT
(4)
KVELDSMAT
(1)
KYLLING
(2)
LANGPANNEKAKER
(3)
MAT I HELGA
(6)
MIDDAG PÅ 1-2-3-
(1)
MORS KOKEBOK
(11)
ORD OM MAT OG GLEDE
(9)
OVNSRETTER
(5)
POTETER
(3)
RESTEMAT
(2)
RUG
(1)
Salat
(3)
SJOKOLADEKAKER
(4)
SKALLDYR
(1)
SKUFFEKAKE
(1)
SMÅRETTER
(5)
SNOP
(1)
SUPPER
(2)
SVINEKJØTT
(1)
SØNDAGSMIDDAG
(1)
TILBEHØR
(6)
VAFLER
(3)
VIN
(12)
torsdag 21. juli 2011
VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE ( rødvin - Italia)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar