En deig - to typer pizza
500g hvetemel
1 ts salt
1 pk tørrgjør
30 olje
3 dl lunkent vann
Lag en vanlig gjærdeig som heves ca 30 min.
Del deigen i to og bak ut to pizza som legges på
to bakeplater.
Fyll til pizza 1
PEPPERONIPIZZA
500g hvetemel
1 ts salt
1 pk tørrgjør
30 olje
3 dl lunkent vann
Lag en vanlig gjærdeig som heves ca 30 min.
Del deigen i to og bak ut to pizza som legges på
to bakeplater.
Fyll til pizza 1
PEPPERONIPIZZA
Fordel pizzasaus utover pizzaen
Legg utover pepperoni og løk i biter.
Strø på revet ost og dryss over oregano.
Stekes i 10 min ved 250 grader midt i ovnen.
Fyll til pizza 2 KJØTTDEIGPIZZA
Stek 400 kjøttdeig og tilsett 1/2 løk i små biter
som surres litt sammen med kjøttdeign
Tilsett deretter 1 pk Italiensk Pizzafyll ( Knorr)
og 3 dl vann. La alt småkoke i 5 minutt.
Fyllet fordeles over pizzadeigen og 1/2 paprika
i biter strøs over. Dryss revet ost og oregano
over til slutt.
Stekes midt i ovnen ved 225 - 250 grader i 12 minutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar