1 gul løk (hakket)
2 hvitløksfedd ( hakket)
2 ss tomatpure
2 bokser hakkede tomater
6 dl grønsakbuljong
Fersk basilikum
Surr løk og hvitløk sammen med tomatpure i rapsolje uten av det blir brunt.
Ha over hakkede tomater og buljong og kok i 10 minuttover svak varme.
Miks suppen jevn med en stavmikser og krydre med salt
og pepper.
Tilsett kokt makaroni og hardkokte egg delt i båter.
Pyntes med basilikum.
Serveres med hvitløksbaguetter.
2 hvitløksfedd ( hakket)
2 ss tomatpure
2 bokser hakkede tomater
6 dl grønsakbuljong
Fersk basilikum
Surr løk og hvitløk sammen med tomatpure i rapsolje uten av det blir brunt.
Ha over hakkede tomater og buljong og kok i 10 minuttover svak varme.
Miks suppen jevn med en stavmikser og krydre med salt
og pepper.
Tilsett kokt makaroni og hardkokte egg delt i båter.
Pyntes med basilikum.
Serveres med hvitløksbaguetter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar