Et rask og godt alternativ til baking når du har dårlig tid.
1 kg mel "SKILLINGSBOLLER" fra Møllerens
Tilsett 5 dl lunkent vann + 1 egg.
Blandes godt til en jevn deig og settes
til heving i ca 30-45 minutt.
Deigen deles to:
SKOLEBOLLER
Den ene delen deles opp i 10 emner og formes
til boller. Settes på bakebrett og etterheves i
i ca 45 minutt. Rett før steking lages et "hull"
midt i bollen som fylles med vaniljekrem.
Stekes ved 225-250 grader i 10-12 minutt.
Når bollene er avkjølte has melisglasur og kokos
masse på bollene ( rundt vaniljekremen)
SKILLINGSBOLLER
Den andre delen kjevles ut til en firkant ( 30x40cm).
Pensle deigen med smeltet smør og strø over kanel
og sukker. Rull sammen til en pølse og del opp i 15
"skiver". Sett disse på en bakeplate og etterhves i
ca 45 minutt. Stekes midt i ovnen ved 225-250 grader
i ca 10 minutt.
Når bollene er avkjølt kan de pyntes med melisglasur
eller spises som de er.
Link til :
MØLLERENS
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar