En nydelig kake som er saftig og holdbar og
kan serveres til mange.....
6 egg
6 dl sukker
3 dl matolje
3 ts kanel
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
3 ts natron
6 dl hvetemel
300 g raspet gulrot ( = 6 dl)
Glasur:
200 g kremost
1 ts vaniljesukker
500 g melis
( 1ss saft av en appelsin/lime/sitron)
Pisk egg og sukker til eggedosis. B
Bland inn oljen.
Sikt i de tørre ingredienser og rør til deigen
er klumpfri.
Bland inn finraspet gulrot.
Ha deigen i en stor langpanne ( ca 30x 40cm) ( med bakepapir).
Stekes midt i ovnen ved 170 grader i 40-45 minutt.
Avkjøl kaken i formen. Hvelv den og ta av bakepapiret.
Ingrediense til glasuren røre sammen til en luftig krem.
Smøres på kaken når den er avkjølt.
kan serveres til mange.....
6 egg
6 dl sukker
3 dl matolje
3 ts kanel
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
3 ts natron
6 dl hvetemel
300 g raspet gulrot ( = 6 dl)
Glasur:
200 g kremost
1 ts vaniljesukker
500 g melis
( 1ss saft av en appelsin/lime/sitron)
Pisk egg og sukker til eggedosis. B
Bland inn oljen.
Sikt i de tørre ingredienser og rør til deigen
er klumpfri.
Bland inn finraspet gulrot.
Ha deigen i en stor langpanne ( ca 30x 40cm) ( med bakepapir).
Stekes midt i ovnen ved 170 grader i 40-45 minutt.
Avkjøl kaken i formen. Hvelv den og ta av bakepapiret.
Ingrediense til glasuren røre sammen til en luftig krem.
Smøres på kaken når den er avkjølt.
Bruker du solsikkeolje?
SvarSlett